Hi,

wat leuk dat je hier bent! Mijn naam is Cindy, ik ben 38 jaar, geboortefotograaf, en woon samen met mijn gezin in Amersfoort. Ik heb een hele lieve vriend, en 2 geweldige kids van 2,5 en 1 jaar oud.

Vroeger was ik altijd al bezig met camera’s maar in 2016 besloot ik het roer echt om te gooien en heb me op een opleiding fotografie gestort. Toen zelf ook zwanger, wist ik al snel dat alles rondom de zwangerschap en pasgeboren babies mij goed lag. Ik begon met zwangerschapsfotografie en newbornfotografie en kwam gaandeweg al snel in aanraking met geboortefotografie. Ik wist meteen dat daar mijn passie lag.

Nadat ik mijn eerste bevalling mocht fotograferen was ik verslaafd! Wat is het prachtig om dit voor mensen vast te mogen leggen!

Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe het is om een bevalling door te maken. Ik weet hoeveel het waard is om de herinnering aan deze dag vast te leggen om er later op terug te kunnen kijken. En precies dat doe ik graag voor jou!

Anderen over mij

"Cindy is een lieve en betrokken fotograaf die je tijdens je bevalling niet hoort of ziet. Ze is op de achtergrond aanwezig en tijdens mijn bevalling vroeg ik me zelfs af of ze al wel foto's aan het maken was, want de kleine man was er al bijna."
- Merel
"Cindy heeft de geboorte van ons kindje vastgelegd. Behalve professioneel (afspraken netjes vastgelegd, achterwacht geregeld, etc.), was ze ook rustig en gezellig aanwezig."
- Alice

Nieuwsgierig geworden naar mij of heb je interesse in een geboortereportage?
Bel, app of mail me gerust vrijblijvend!